/ / Zo krijg jij meer zelfvertrouwen!

Zo krijg jij meer zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwen is heel belangrijk om gelukkig te zijn. Je moet op jezelf kunnen bouwen om tegenslagen in het leven aan te kunnen. Verder houdt het ook in dat je jezelf waardeert en respecteert. Jij weet dat je het kan, daar heb je een ander niet voor nodig om dit je te vertellen. Maar hoe bouw je nou aan dat zelfvertrouwen?

Word bewust van je gedachten

Wat je gedachtes zijn bij een situatie, maakt hoe jij je erbij voelt. Je wilt weten wat je denkt, zodat je deze gedachtes kunt veranderen. Wanneer je dat kan, kun je je er pas anders bij gaan voelen. Stel: je loopt langs een groep mensen en net wanneer jij langsloopt beginnen zij ineens hard te lachen en 2 mensen uit het groepje kijken jou aan. Je kan dan denken dat het over jou gaat en dat ze je uitlachen omdat je een raar loopje hebt. Maar je kan ook denken: het is puur toeval dat ze lachen net wanneer ik voorbij kom lopen, 2 mensen kijken me aan, maar ik kijk ook naar een ander wanneer die voorbij loopt.

Wanneer je jezelf op zo’n soort negatieve gedachte betrapt, probeer deze dan meteen om te zetten naar een positievere. Een stapje zou kunnen zijn: het zou kunnen dat ze niet om mij lachen. Je hoeft niet meteen helemaal overtuigd te zijn en denken dat je geweldig bent. Neem steeds een klein stapje naar een positievere mindset over jezelf. En gun jezelf de rust om deze negatieve gedachtes over jezelf niet meer te hebben.

Overwin je angsten

Het kan lastig zijn om bijvoorbeeld een presentatie te geven, wanneer je niet zoveel zelfvertrouwen hebt. Hier kan je enorm tegenop kijken. Misschien heb je jezelf al overtuigd dat je het helemaal niet kan. Ga dit niet uit de weg! Hoe vaker je deze angsten aangaat, hoe makkelijker het wordt. Maar ook hier geldt: leg de lat niet te hoog voor jezelf. Je wilt natuurlijk wel succes hebben, waardoor je het gevoel krijgt dat het de volgende keer ook gaat lukken. Als je dit steeds opnieuw ervaart zal je zelfvertrouwen enorm gaan groeien!

Neem een hobby en wordt er beter in

Ja, neem een hobby, klinkt heel cliché, maar waarom helpt dit om zelfvertrouwen te ontwikkelen? Wanneer jij bijvoorbeeld graag bakt en hier meer aandacht in gaat steken, zal je er steeds beter in worden. Je steekt veel aandacht in iets wat je leuk vindt en je wordt steeds beter. Dit zorgt ervoor dat je trots bent op hetgeen wat je hebt bereikt. En deze trots wordt uiteindelijk een hoop zelfvertrouwen.

De juiste mensen om je heen

Wanneer je mensen om je heen hebt die je alleen maar naar beneden praten en nooit blij voor je zijn, zakt je zelfvertrouwen steeds verder weg. Je moet mensen om je heen hebben die je aanmoedigen en die jou complimenten geven. Je moet je goed voelen wanneer je met ze bent. Bij je vrienden hoor je je geen zorgen te maken of je er wel goed genoeg uitziet en je af te vragen of ze niks slechts over je denken. Jouw vrienden horen achter je te staan om jou aan te moedigen, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

Aan de slag met jouw zelfvertrouwen!

In dit bericht heb ik al goed onderbouwt waarom zelfvertrouwen voor een beter gevoel zorgt. Maar ook dat dit leidt tot een tevredenheid met jezelf wat zorgt voor een gelukkig leven. En dat is iets wat iedereen wilt. Of je nu rijk of arm bent, heel slank bent of juist curvy. Dat bepaald niet of je gelukkig bent of niet. Het gaat om hoe je in het leven staat en hoe je naar jezelf kijkt. En dat ga je leren door zelfvertrouwen op te bouwen. En dat is precies wat ik jou ook zo graag gun!

Ga dus aan de slag met zelfrespect en jezelf hetgeen gunnen wat je nodig hebt! Leer om jezelf te accepteren, om met jezelf te leven. Want je bent tenslotte altijd met jezelf Zorg dan dat je genoeg zelfvertrouwen hebt. Geloof in je eigen kunnen! Wanneer je weet wat je waard bent krijg je een enorme boost in je zelfvertrouwen en zal je een positievere blik op het leven hebben.

Ik raad je aan om met een e-cursus aan de slag te gaan. Een cursus zelfvertrouwen. Waarin je in jezelf leert te vertrouwen en geloven. Want je bent het ook waard om succesvol, geliefd en gelukkig te zijn! Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. Het is niet nodig ontzettend assertief te zijn of iedereen te vertellen hoe geweldig je bent. Het gaat erom dat je je echt de moeite waard voelt en voor niemand onderdoet. Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen.

Er zijn al meer dan 15.000 cursisten die deze online training hebben gevolgd en die het geloof in zichzelf weer hebben teruggevonden. Als je bang bent dat de cursus niet gaat werken, geen probleem! Er geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. De waarde van dit pakket is maar liefst €189 euro! Maar geen zorgen! Hieronder vind je een link die jou toegang geeft voor het gehele pakket met een tijdelijke actie voor maar €49 euro!

Wanneer je nu bestelt ontvang je natuurlijk de online cursus, maar dat niet alleen. Maar je krijgt momenteel deze tijdelijke bonussen gratis erbij:
#1: Het e-boek: Inzicht in je kracht (t.w.v. €25)
#2: Het e-boek: Je bent prima zoals je bent (t.w.v. €25)
#3: Het e-boek: Volg je eigen weg (t.w.v. €25)

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Blijvend gevoel van zekerheid
Meer respect voor jezelf
Blijvend zelfvertrouwen
Geloof in eigen kunnen
Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor met succes!
Gegeven door een professionele coach

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *