/ / Dit is hoe je de mening van anderen kunt loslaten!

Dit is hoe je de mening van anderen kunt loslaten!

De mening van anderen loslaten wordt vaak als enorm goede tip gegeven om een gelukkiger leven te leiden. Ik denk dat iedereen deze tip wel eens eerder heeft gehoord. Maar hoe doe je dit? Hoe kun je de mening van anderen loslaten, wanneer je eigenlijk jouw hele leven uiting van de mening van anderen?

Waarom hecht je zoveel waarde aan de mening van anderen? Misschien omdat je denkt dat anderen jou dan leuker vinden, wanneer je doet wat zij leuk of goed vinden. Of misschien voel je je afhankelijk van hen. Je denkt dat zij uit jouw leven gaan wanneer jij niet doet wat in hun ogen goed is. Maar in de werkelijkheid is dit niet hoe het zal gaan. Hoe kom je van deze overtuigingen af, zodat jij meer voor jezelf kunt kiezen? Lees snel verder!

1. Men is te druk met hun eigen leven

Zijn anderen wel zoveel met jou bezig als dat jij denkt? Men is daar eigenlijk niet zo mee bezig. Tuurlijk zijn er jouw naasten die meer met jou bezig zijn dan anderen. Maar ook zij hebben hun focus liggen op hun eigen leven. De beslissingen die jij maakt in jouw leven hebben vaak niks te maken met hen.

Maar denk ook eens aan mensen die niet zo betrokken zijn in jouw leven. Vaak zijn zij diegene waarvan jij stiekem denkt dat zij hun oordeel al klaar hebben staan. Wanneer je op een verjaardag bent van een ander wordt veel smalltalk gehouden. En vaak spreek je met mensen die je misschien 2x in het jaar ziet. En dan is het altijd weer de vraag waar jij zoal mee bezig bent en hoe jouw leven er nu uitziet. Vaak maak je het verhaal dan mooier dan dat het is. Ook ik maak mij daar schuldig aan. En dat is vaak omdat ik bang ben voor de mening van anderen. Wat zouden ze echt van me vinden als ik 100% eerlijk ben?

Maar wat zou er gebeuren als ik eerlijk ben? Die mensen zie ik eigenlijk nooit en zij zijn totaal niet met mij bezig. Zij zijn vooral bezig met het mooi maken van hun eigen verhaal. Laat je dus niet tegenhouden omdat je denkt dat mensen ergens iets van zouden kunnen gaan vinden. In de meeste gevallen zijn deze mensen veel te druk bezig met zichzelf om zich ook nog bezig te houden met jou.

2. Leef je voor jezelf of voor een ander?

Wat is het doel in jouw leven? Grote kans dat het jouw doel is om een gelukkig leven te leiden. Wie wil dat nou niet? Maar hoe ziet een gelukkig leven er voor jou uit? Dat is voor iedereen compleet anders. Dus waarom zou je jouw leven in gaan richten om een ander blij te maken?

Het is jouw leven en jij mag daarin jouw eigen keuzes maken. Niemand weet zo goed waar jij gelukkig van wordt als jij zelf. Wil jij graag een tattoo laten zetten? Doe het dan! Maar wat zullen anderen daarvan vinden? Wat maakt het uit?! Het is jouw leven, jouw lichaam! Waarom zou je dit aan een ander moeten verantwoorden? Zo lang jij jouw naasten geen pijn doet met jouw keuzes is er geen probleem! Geef jezelf jouw eigen vrijheid terug door voor jezelf te kiezen. Maak keuzes waar jij gelukkig van wordt, want niemand leeft jouw leven zoals jij dat doet. Zorg dat je die mening van anderen kunt loslaten. Dit voegt niks toe aan jouw geluk!

3. Wat wil jij?

Wat vind jij belangrijk?
Ga eens opnieuw voor jezelf na wat jouw dromen zijn. Wat vind jij belangrijk in het leven? In welk opzicht gaat jouw leven veranderen als je vaker voor jezelf kiest? Wat is het eerste wat je anders zou willen doen?

Welke dingen voelen goed?
Wanneer je keuzes gaat maken zonder na te denken wat anderen ervan zouden vinden gaat het vaak om een gevoel. Ik heb nu een keuze om te maken en wat voelt voor mij het beste aan? Door vaker stil te staan bij de keuzes die je dagelijks tegenkomt zal je merken dat je vaker kiest voor hetgeen wat jij écht wilt. Niet omdat een ander het wilt, maar omdat ik het wil!

Wees eerlijk tegen jezelf
Dit is ook erg belangrijk om een gelukkiger leven te krijgen. Kijk eens terug naar de keuzes die je hebt gemaakt. Welke keuzes zijn gevormd of ingevuld door een ander? Of welke keuzes heb ik gemaakt om een ander te pleasen? De mening van anderen loslaten lukt namelijk niet van de een op andere dag. Door eerlijk te zijn naar jezelf leer je om terug te kijken naar wat jij wilt in het leven. Alleen door keuzes te maken waar jij gelukkig van word zal je ook een gelukkiger leven krijgen!

Werken aan meer zelfrespect, zekerheid en zelfvertrouwen!

In dit bericht zie je hoe belangrijk het is om stevig in jouw schoenen te staan en om op te komen voor jezelf! Maar ook dat dit leidt tot een tevredenheid met jezelf wat zorgt voor een gelukkig leven. En dat is iets wat iedereen wilt. Het gaat om hoe je in het leven staat en hoe je naar jezelf kijkt. En dat ga je leren door zelfvertrouwen op te bouwen. En dat is precies wat ik jou ook zo graag gun!

Ga dus aan de slag met zelfrespect en jezelf hetgeen gunnen wat je nodig hebt! Leer om jezelf te accepteren, om met jezelf te leven. Want je bent tenslotte altijd met jezelf Zorg dan dat je genoeg zelfvertrouwen hebt. Geloof in je eigen kunnen! Wanneer je weet wat je waard bent krijg je een enorme boost in je zelfvertrouwen en zal je een positievere blik op het leven hebben.

Ik raad je aan om met een e-cursus aan de slag te gaan. Een cursus zelfvertrouwen. Waarin je in jezelf leert te vertrouwen en geloven. Want je bent het ook waard om succesvol, geliefd en gelukkig te zijn! Het geheim van een sterk en blijvend zelfvertrouwen zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. Het is niet nodig ontzettend assertief te zijn of iedereen te vertellen hoe geweldig je bent. Het gaat erom dat je je echt de moeite waard voelt en voor niemand onderdoet. Het gaat om een authentiek, sterk, gezond en blijvend zelfvertrouwen. Met dat zelfvertrouwen hoort natuurlijk ook het loslaten van de mening van anderen!

Er zijn al meer dan 15.000 cursisten die deze online training hebben gevolgd en die het geloof in zichzelf weer hebben teruggevonden. Als je bang bent dat de cursus niet gaat werken, geen probleem! Er geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. De waarde van dit pakket is maar liefst €189 euro! Maar geen zorgen! Hieronder vind je een link die jou toegang geeft voor het gehele pakket met een tijdelijke actie voor maar €49 euro!

Wanneer je nu bestelt ontvang je natuurlijk de online cursus, maar dat niet alleen. Maar je krijgt momenteel deze tijdelijke bonussen gratis erbij:
#1: Het e-boek: Inzicht in je kracht (t.w.v. €25)
#2: Het e-boek: Je bent prima zoals je bent (t.w.v. €25)
#3: Het e-boek: Volg je eigen weg (t.w.v. €25)

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Blijvend gevoel van zekerheid
Meer respect voor jezelf
Blijvend zelfvertrouwen
Geloof in eigen kunnen
Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor met succes!
Gegeven door een professionele coach

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *