/ / Review: Cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Review: Cursus Nooit meer Zorgen of Stress

Op deze website verwijs ik regelmatig naar de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ van Frank de Moei. Maar wat is de inhoud van deze cursus? En is het wel mijn geld waard? In dit bericht vertel ik alles over de cursus: Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei.

Met deze cursus leer jij beter om te gaan met stress. In Nederland hebben enorm veel mensen last van stress door o.a. werk of studie. Iedereen wil een hoop van jou en alles moet nu en perfect gebeuren. Frank leert in zijn e-cursus om deze stress weg te nemen binnen 9 weken!

Waar bestaat de cursus uit?

De cursus bestaat uit 3 hoofdstukken met daarin 19 lessen in totaal. Om de 3 dagen krijg je een mail van Frank met daarin steeds een les. Binnen 9 weken leer jij hoe je een minder stressvol leven kunt leiden! Je kunt dus zelf besluiten wanneer je deze les gaat volgen.

Hoofdstuk 1: Waarom maken we ons zorgen?

Dit is de inleiding van de cursus waarin je erachter komt waarom we ons zo druk maken. Er worden een aantal basisbegrippen uitgelegd die terug komen in de rest van de cursus. Maar welke onderwerpen komen er aan bod? In het kort:

 • Leer angst los te laten
 • Leer waarom zorgen altijd terugkomen
 • Ontdek wat je kunt veranderen
 • Ontdek waarom het lastig is om te stoppen met piekeren, tot NU dan!
 • Leer de bekendste stressfactoren
 • Ontdek de twee voornaamste redenen waarom je je zorgen maakt
 • Ontdek welke gedachten en situaties jouw stress geven
 • Leer het voordeel van zorgen maken

Hoofdstuk 2: Transformeer je zorgen!

In hoofdstuk 2 ga je verder op hoofdstuk 1 door je technieken aan te leren om spanning en stress los te laten. Maar ook belangrijk hoe jij dan kunt ontspannen! Deze technieken zijn voor iedereen toepasbaar. Natuurlijk is stress voor iedereen wat anders, maar deze technieken zijn heel concreet waarmee jij goed van start kan. Dit zijn in het kort de onderwerpen die aan bod zullen komen in hoofdstuk 2:

 • Leer zorgen om te zetten in actie
 • Ontdek hoe je direct een goed gevoel krijgt
 • Leer hoe je je natuurlijke vermogen tot ontspanning terugvindt
 • Leer hoe je je hoofd leegmaakt en rust creëert
 • Ontdek dat niemand je stress hoeft te geven. Dit accepteer je zelf!
 • Leer hoe je zorgen omzet in positieve gedachten
 • Leer snel, eenvoudig en beter te accepteren

Hoofdstuk 3: Natuurlijke en blijvende ontspanning

Nu je de technieken hebt gekregen om stress aan te pakken kun je aan de slag met het behouden van deze ontspanning. In hoofdstuk 3 ga je aan de slag met blijvende ontspanning. Hoe ga je ervoor zorgen dat je over een maand niet terugvalt in alle spanningen? Dit komt er aan bod in hoofdstuk 3:

 • Ontdek de manier om METEEN blij en positief te ZIJN!
 • Leer hoe je eigen vrijheid kunt creëren
 • Leer hoe je gelukkig kunt zijn in elke situatie
 • Ontdek hoe je meer positieve ervaringen kunt beleven
 • Indien dit geheim toegepast!, dan maak je je nooit meer zorgen!
 • Ontdek je zorgeloze zelf!
 • Leer bewezen en erkende ontspanningstechnieken
 • Leer hoe je ontspanning vasthoudt – Moment vasthouden!

Opdrachten

Elke les kost je ongeveer een driekwartier om te lezen en om de bijgevoegde opdrachten te maken. Bij elke les zitten namelijk 3 opdrachten die je kunt maken. Zo krijg je meer inzicht in hoe jouw stress eruit ziet en welke tools jij al hebt om tegen stress te vechten. Het handigste is om deze op de schrijven in een schriftje, zodat je alles terug kan lezen.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Het volgen van de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ kost je geld, maar wat krijg je er uiteindelijk voor terug? Wat is het doel van deze cursus? Je weet nu in grote lijnen hoe deze cursus in elkaar zit, maar wat zijn de voor- en nadelen van de cursus?

Om deze op een rijtje te zetten kun je beter inzien waarom deze cursus zeker de moeite waard is!

Voordelen:
– De oorzaak van je stress begrijpen én oplossen
– Van piekeren naar dankbaarheid
– Van negatief denken naar positief voelen
– Blijvende ontspanning
– Je leert wat te doen in stressvolle situaties
– Je leer jezelf beter kennen
– De cursus is een stuk goedkoper dan een sessie met een coach
– Niet goed geld terug garantie

Nadelen:
– Het vereist tijd en actie vanuit jezelf, wat vanzelfsprekend is

Wie is Frank de Moei?

De cursus is gemaakt door Frank de Moei. Zelf is Frank een professionele life-coach. Hij helpt mensen meer balans en geluk te vinden in het leven. Hij is eigenaar van het bedrijf Capedium Coaching & Training. Met dit bedrijf maakt hij verschillende cursussen. Zo heeft Frank de Moei naast de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ een aantal andere cursussen gemaakt. Ook bij deze cursussen staat het creëren van een beter leven centraal:

 • Blijvend zelfvertrouwen
 • Vind je ideale baan
 • Geluk: geniet van het leven
 • Betere relaties met iedereen
 • Leven in het nu

Verder heeft Frank een eigen website: newstart.nl. Hier schrijft hij verschillende blogs over het creëren van een beter leven. Frank is sinds 2006 actief als life-coach. Hij is dus zeer ervaren met dit onderwerp en is daar fulltime mee bezig!

De gratis extra’s die je krijgt naast de cursus

Naast de cursus die je aanschaft krijg je nog 2 gratis bonussen! Waar bestaan deze bonussen uit?

E-book inzicht in je kracht (t.w.v. 25 euro)
Dit e-book bevat 56 pagina’s over persoonlijke kracht en inzicht in verandering. Deze kun je op elk apparaat lezen, maar je kunt deze ook uitprinten als je dat fijner vind om te lezen.

Een e-mail coaching sessie (t.w.v. 25 euro)
Naast de cursus kun je persoonlijk een coaching sessie per mail met Frank starten. Bij de cursus ben je namelijk zelfstandig aan de slag. Mocht jij nu ergens tegenaan lopen kun je dus tijdens deze sessie met hem deze vragen stellen!

Is de cursus betrouwbaar?

Het is natuurlijk goed om te weten hoe anderen deze cursus hebben ervaren. Vonden ze deze waardevol of was het weggegooid geld? Laten we eens kijken naar wat anderen zeggen. Op de site van Frank staan een aantal reviews die ik achterwegen laat, omdat je als koper natuurlijk de positieve ervaringen eruit wilt laten springen!

Op Google is er een hoop te vinden over de cursus, dat is een goed teken! Frank heeft op Facebook meer dan 2500 volgers en op Twitter heeft hij 2584 likes op zijn tweets. Klantervaringen genoeg dus!

Facebook klantervaringen Frank de Moei

Eindoordeel

We hebben nu alles behandeld over de cursus. Nu alleen nog de conclusie, het het jouw geld waard ja of nee? De cursus is te koop voor €199, nu tijdelijk voor €59! Je krijgt een super goede cursus waarin je leert hoe jij van jouw stress en zorgen afkomt. Naast de mails die je om de 3 dagen krijgt ontvang je 2 gratis bonussen!

De inhoud van de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ is waardevol en concreet. De technieken zijn op iedereen toepasbaar en deze technieken zijn ook goed uit te voeren. Je bent niet alleen bezig met het verminderen van jouw klachten die door stress aanwezig zijn. Je pakt de oorzaken van die stress en zorgen aan. De cursus is stapsgewijs opgebouwd. Hierdoor is de cursus enorm overzichtelijk en zit er een goede structuur in. Ook het taalgebruik is erg helder en vlot. Het is overigens totaal niet zweverig. Omdat je om de 3 dagen een nieuwe les ontvangt kun je deze meteen in jouw dagelijks leven toepassen. Dit zorgt ervoor dat deze cursus extra krachtig is.

Verder geldt er een niet goed geld terug garantie. Waardoor het dus zeker het proberen waard is! Het is namelijk zonde om door te blijven leven in een leven vol stress. Het is belangrijk om hier iets aan te doen. Dus stof met twijfelen en kies voor een goed gevoel. Kies voor ontspanning in jezelf en kies voor vreugde in je leven!

E-cursus: Omgaan met zorgen en stress

Weg met negatieve gedachtes, op naar optimisme!
Leren om het beste te zien in elke situatie
Stress transformeren naar blijvende ontspanning
Meer dan 15.000 mensen waren je voor!
Nu met 2 extra bonussen
Nu tijdelijk van 199,- naar 59,-

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *